Vă ajutăm să stabiliți o relație solidă și durabilă cu clienții dvs. oferindu-vă servicii de marketing, promovare și web design(WordPress). În același timp, vă ajutăm să vă îmbunătățiți reputația companiei, astfel încât să vă puteți dezvolta afacerea.

Promovare Online

Prin campanii de publicitate plătite pe site-uri web precum Google, Facebook, Instagram și Youtube, vă ajutăm să vă creșteți audiența, cantitatea de vânzări și vă garantăm rezultate.

ads campaign
design grafic

Design Grafic

Succesul procesului de vânzare este determinat de reputația și imaginea unei companii. Din acest motiv, vom oferi companiei dumneavoastră o identitate vizuală distinctivă și șlefuită.

Print Digital

Atenția și interesul clienților sunt adunate prin promovarea cu materiale publicitare. Vă puteți aștepta la un design vectorial unic, la comandă, împreună cu o calitate excelentă a imprimării.

print digital
site de prezentare

Site de Prezentare

Vă puteți prezenta produsele, serviciile și portofoliul printr-un site web de prezentare. Una dintre cele mai eficiente și mai simple moduri de a comunica clienților este prin aceasta.

Magazin Online

Achizițiile online devin din ce în ce mai populare. Compania ta are nevoie de un magazin online simplu de administrat. Trebuie să aibă o structură contemporană care să fie orientată spre direcționarea clienților către bunurile dumneavoastră.

magazin online
redesign website

Redesign Website​

Serviciul de reproiectare a website-ului este ceea ce aveți nevoie dacă vă este jenă să vă afișați site-ul, nu mai funcționează eficient sau doriți doar o schimbare.

Vă rugăm să ne contactați pentru oferta de servicii și alte detalii